top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Co mi přineslo Ocenění českých podnikatelek?

Nyní už na ně nahlížím ze dvou úhlů pohledu.

Když člověk pracuje a směřuje za svým cílem, málokdy se zastaví a zamyslí nad tím, jaké hodnoty přináší nejen v rámci firmy, ale také směrem ven, naší společnosti. Proč je důležité pracovat eticky s dlouhodobou vizí a se správnými vzory.

Když mi v roce 2014 zavolali, že jsem vítězkou prestižního Ocenění českých podnikatelek, cítila jsem velké zadostiučinění a obrovskou radost. Den po slavnostním ceremoniálu jsem se objevila v kanceláři ve stejných šatech a vzala jsem s sebou i cenu, protože byla odměnou také pro celý můj tým. Líčila jsem všem atmosféru v sále, popisovala svoje pocity a snažila se ještě jednou reprodukovat děkovnou řeč. Vzpomínám si, že ta čistá radost u nás trvala skoro rok a mně zůstalo patřičné sebevědomí.

Nyní jsem součástí poroty a mohu na ocenění nahlédnout i z druhého úhlu pohledu. Zároveň si uvědomuji, jak jsou některé podnikatelky neuvěřitelně skromné a křehké a slova pochvaly jsou pro ně výjimečnou záležitostí. Moje role porotkyně mi umožňuje se s těmito inspirativními ženami setkávat a někdy to jsou velmi dlouhé rozhovory. V závěru se srdečně objímáme, někdy i se slzami v očích.

Je úžasné, jak všechny ženy spojuje touha plnit si svůj sen a dělat něco, co naplňuje nejen nás, ale také to přináší smysl ostatním.



99 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page