top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Dámy ve žlutém

Po opravdu dlouhé době jsem strávila večer s podnikatelkami a manažerkami. Opět to bylo pohlazení po duši. Inspirující ženy, plné elánu, energie, nadšení a radosti do života. Desítky životních příběhů plné zkušeností. Srdce žen, které zažili už mnohé. Lásky, starosti, smutek, slzy štěstí i neštěstí.


Bavilo mne být chvíli opět jen ženou s ženami.


Krásný degustační večer připravila má drahá přítelkyně, paní Kateřina Haring. Je prezidentkou Českomoravské asociace podnikatelek a manažerek. @ČMAPM #ČMAPM. Setkání proběhlo na hraničním zámečku v Chateau Frontiere. A k večeři jsme si užívaly ochutnávky francouzského šampaňského Veuve Clicquot. A ano! Proto ta žlutá! Dress code mne překvapil, Můj jediný žlutý kus v mém šatníku byla lehká francouzská halenka. A jak jsem za ni byla ráda! Večer byl opravdu teplý a navíc je to místo, kde je v naší zemi nejvíce slunečných dnů v roce. No krása!


Byl to dlouhý rok a už nyní se moc těším na všechna další setkání. I já sama už plánuji se svým týmem od září různé ochutnávky, inspirativní setkání a semináře.


Takže brzy na viděnou! Mějte krásné léto, odpočinkovou dovolenou...


Vaše Taťána









183 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page