top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Firemní a osobní identita

Já už jsem "jen" Taťána Marie


Pojmenovat výstižně firmu nebo společnost je stejné jako vybrat jméno pro dítě. Protože v obou případech přemýšlíte nad významem i důležitostí, jste s tím jménem emocionálně spjatí a je součástí vašeho života. Někteří podnikatelé ale po dobu existence firmy přemýšlí, zda název společnosti stále vyjadřuje to, čím je, a reflektuje její vývoj. I já sama jsem dospěla k přejmenování TLC - Top Language Center na TLC - Trainings and Languages. Po patnácti letech podnikání se totiž naše služby rozšířily, získali jsme větší sebevědomí a uvědomili si, co je naše největší přidaná hodnota.

Dnes procházím podobnou proměnou s vlastním jménem. Kým tedy jsem? Když se zeptám mého syna, odpoví něžně, že maminkou. Jediné slovo dokáže vyjádřit vše. Jsem pro něj tou, která ho bezmezně miluje a stará se o něj. Ale pro všechny mámou být nemůžu.

Pro vás ostatní jsem tou, která s vámi s nadšením a ráda pracuje, komunikuje nebo tvoří nové věci. Proto bych si přála, abyste mne oslovovali jako Taťánu Marii. To je jméno, které mne dokonale vystihuje. Je to moje jediná pravá identita, nic víc a nic míň.






103 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page