top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Jsem šťastnou princeznou ve věži

Miluji ten náš mrakodrap, sahající až do nebe...Je vysoký, moderní, uprostřed města Brna, zvenku plný kovu a skla. Ale když jste uvnitř, je to krásný pocit. Dřevěná okna a velké parapety, na které si můžete sednou nebo i lehnout. Sedím na nich často, s šálkem dobré voňavé kávy a kochám se božským výhledem. Když potřebuji nové myšlenky nebo oddech, vím, že toto je místo, kde si má "hlava odpočine" a přijde většinou s něčím zajímavým. :-)

Okolí je krásné, dnes je vše bílé, zasněžené. Na jaře naopak vše zelené. Dokud nestojíte u okna, nevidíte, jak hodně zeleně kolem nás je. V zahrádkách, které máme pod okny jsou slyšet různá zvířata, dokonce i bažanti! Ano, náš mrakodrap #AZTower je skutečně jiný, než ostatní. Když vyjdu ven, jsem na cyklostezce a kolem vody jsou ty procházky opravdu moc fajn. Těším se, až zase vezmeme s rodinkou košík s jídlem a deku a uděláme si u vody piknik.


Jsem šťastnou ženou, princeznou, která má své království a cítí se tu doma. 17. patro je hezky zařízené, je tu prostě dobře. Hodně květin, opravdu hooooodně květin, hodně obrázků, pěkný nábytek, vše plné světla a příjemné energie.


Teď jsem v našem nebeském mrakodrapu jen se svou rodinou, ale opravdu se už moc těším, až zase budeme moci být všichni pohromadě i ve firmě #TLCBrno. Je to velká zkouška a neocenitelná zkušenost. Víme, jaké to je. Být na home office celý rok nám nastavilo zrcadlo. Někdo to vítá, někomu už je smutno. Třeba mě. Mě je vážně smutno! Kolegyně i kolegové mi chybí. Chybí mi objetí, pokec u kafe, společné obědy, cvrkot v kancelářích, směsice zvuků, které mi dříve občas lezly na nervy.... Když to píšu, směju se, vím, že to brzy skončí. A pak na tom parapetu budeme zase sedět všechny....šťastné princezny z věže!



72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page