top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Nejúspěšnější firma v životě je rodina

Aktualizováno: 9. 10. 2019

Chci se s vámi podělit o zážitek ze setkání s Rostyou Gordon-Smith, která v rámci setkání Klubu Minerva 21 prezentovala téma Budování silné rodiny.

Z fotografií znám paní Rostyu jako energickou mladou ženu. Nějaká doba už ale uplynula a na setkání přišla žena zralá, sedmdesátiletá. K mému velkém úžasu je to stále krásná a energická žena, která umí zaujmout a vtáhnout vás do svého vyprávění. Její neuvěřitelné zkušenosti a životní nadhled byly pro mne velmi inspirující.

Hovořila o svých čtyřech dětech a manželovi, o životě na různých kontinentech a hlavně také o tom, jak děti ovlivňují náš život, potřebují svobodu i podporu v budování sebevědomí a snahu o empatii. Jak je důležité dětem naslouchat a brát je jako osobnosti, mluvit s nimi a zároveň držet rodinný kruh pohromadě.

Zmiňovala rodinnou večeři, kdy se každý týden rodina setká a všichni spolu otevřeně hovoří o svých zážitcích, radostech, starostech, ale také o principech rodiny i jejích pravidlech.

Já sama jsem si odnesla pocit, že to, co dělám pro sebe, svého syna i moje děti v SOS dětských vesničkách, má opravdu smysl.

Budování kariéry je pro ženy určitě velmi důležité. Ne pro všechny, ale pro některé ano. Ale jak řekla paní Rostya - její nejúspěšnější firma v životě je její manželství a její rodina. A já s ní naprosto souhlasím.



371 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page