top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Překvapení pro rodinu TLC

Aktualizováno: 9. 1. 2019

Dárek, který symbolizuje sounáležitost.

Vánoce se nesou v duchu obdarovávání. Dárky a překvapení chystám nejen tak, abych lidi ve svém okolí potěšila, ale především jim chci připomenout, že jsem blízko a myslím na ně. Pocit sounáležitosti, vědomí toho, že někam patříme a jsme součástí života někoho druhého - i takový smysl by měl být ukryt v každém z dárků. Ale objevit ho není jednoduché. Každý z nás ve skrytu duše touží právě po takovém symbolickém a významném překvapení pod stromečkem. Ty nejupřímnější dárky dokáží vyrobit či vytvořit děti a často nás dojmou až k slzám. 

Letos jsem přemýšlela, jak vám, moje TLC rodino, říct, že všichni patříte do mého života. Jsem skutečně vděčná za každou chvíli, kterou s vámi prožívám, protože společně rosteme, rozvíjíme se a směřujeme dál. Sdílíme radost, smutek, zkrátka všechny emoce i situace, které nám každodenní život přináší.

Proto vznikl dárek, který nás spojuje. Zlatý odznáček s počátečními písmeny, která jsem zvolila pro název společnosti. Připínáme si ho hrdě blízko srdce a víme, kam patříme. Je to naše identita. 

Tato zkratka v angličtině zároveň vyjadřuje ty nejkrásnější projevy emocí.

Tender - Loving - Care, což v překladu znamená něžnou milující péči.

Ano, to jsme my.



198 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page