top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Proč se v TLC cítíte tak dobře?

Je pro mne zásadně důležité, aby se lidé kolem mne cítili dobře. Už když otevřete dveře a vstoupíte k nám do TLC, ocitnete se v příjemném, přátelském a útulném prostředí. Proto je pro mne důležité, aby všude byly květiny, na zdech visely krásné obrazy a mohli jsme vám nabídnout dobrou kávu.

Ovlivňuje to naši pracovní atmosféru? Jistěže ano! Ovlivňuje to i spokojenost našich studentů? Určitě. Je to vlastně i důvodem, proč píši můj dnešní blog.

Jeden z účastníků školení mne požádal o krátký rozhovor. Bylo to velmi překvapující. Měl strukturovaně připravené hodnocení námi poskytovaných služeb. Naprosto konkrétně hodnotil práci školitele, vyzdvihoval jeho přípravu, znalost tématu a přínos pro praxi, konkrétně hodnotil také prostředí. V několika bodech zmiňoval příjemnou recepci, výbornou organizaci školení, hezké prostory i vynikající kávu a občerstvení.

A na závěr dodal: „Víte, přemýšlel jsem, proč se tak těším na druhý den školení k vám, proč se u vás cítím tak dobře. Tak jsem nad tím přemýšlel a toto byly mé důvody. Chtěl jsem se o to s vámi podělit. Děkuji vám!“

I já děkuji našim studentům za zpětné vazby. Děkuji také všem mým kolegyním, které se starají o to, abyste se u nás cítili dobře a rádi se k nám vraceli.



36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page