top of page
  • Obrázek autoraTaťána

V novém roce s novými lidmi

Společně se učíme, inspirujeme, rozvíjíme a rosteme.

Každý podnikatel má své hranice a dospěje do bodu, kdy si uvědomí, že společnost nebo firmu nedokáže sám posouvat dál. Já jsem tuto situaci vyřešila tak, že jsem se obklopila novými lidmi.

V letošním roce se TLC rozroste o jednu divzi a 22 špičkových odborníků. Když jsem je oslovovala s novou vizí, nikdo z nich mne neodmítl, což jen potvrzuje, že jdeme správnou cestou. Protože pouze díky jasnému cíli a nosné myšlence jsou tito experti ochotní spojit své dobré jméno i reputaci s naší společností. Vážím si jich nejen v rovině profesní, ale také v rovině lidské, protože vyznáváme podobné hodnoty. 

TLC potřebuje pro svůj rozvoj nové vize, nápady, zkušenosti, know-how, energii, zkrátka novou krev.



Zároveň chci intenzivněji pomáhat mladým podnikatelům, a proto také navazuji spolupráci s  brněnským Impact Hubem v oblasti mentoringu. Možná by někteří vznesli námitku, že si pěstuji budoucí konkurenci, ale ve chvíli, kdy jsem v kontaktu se začínajícími podnikateli, sama dál rostu, protože jsem nucená přemýšlet nad novými tématy a rozšiřuji vlastní znalosti i obzory. 

Pomoc komukoliv je cesta správným směrem i s tím rizikem, že si z něj časem vypěstuji vlastního konkurenta. Protože na něj budu pyšná.

131 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page