top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Jak se učím co je "hešteg" a jak se z našeho psa stal maskot

Je mi 45 let a zjistila jsem, že už jsem na některé věci stará. A nebo naše děti jdou rychleji kupředu, než si vůbec umíme představit. Jejich rychlost vstřebávání informací a schopnost filtrování všeho, co se kolem nich děje, je až dech beroucí. Ale pozor! Mluvím zde o informacích v elektronické podobě. Nikoliv o informacích v mluveném projevu. To naopak děti úspěšně ignorují a vlastně věřím, že ani nevnímají, co jim říkám. A to je opravdu oslovím jménem a snažím se, aby se mi dívaly do očí. Nic. Nefunguje to. No marnost nad marnost!


S úsměvem na rtech říkám, že mám 4 děti ve věku 10,15,18 a 24 let. Ještě že je mezi nimi jedno děvče! A víte co? Všechny děti mi drží palce a snaží se mi pomoci v mé podnikatelské kariéře. Sledují mou práci a velmi objektivně a kriticky mi říkají, co je potřeba dělat jinak. Stíhají sledovat všechno. (netuším, jak to dělají) Weby, Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter a spoustu dalšího, co ani nevím, jak se jmenuje. I ten nejmladší si vedle mne minule sedl a velmi pečlivě se mnou prošel naše články a příspěvky, říkal mi, co se mu líbí a co ne a proč. Ty brďo! No chápete to?

Takže se na "stará kolena" učím co je to hešteg, a jiná "sprostá slova". Učím se jim rozumět, když říkají, "invajtni mě, ať to můžu našérovat, protože to je fakt hustý".


A musím se pochlubit, že mám i moc chytrou sestru Veroniku, která žije v Hong Kongu, a která mi dává školení "jak na sociální sítě", jak upravovat obrázky, videa atd. No kolektivní rodinná práce, abych byla o trochu chytřejší :-) co vám budu povídat.


Naše rodinka je kreativní! A tak se zrodil nápad s maskotem, protože já jsem moc seriózní, profesionální a vážná a náš pes je přece tak roztomilý! Tak jo, řekla jsem si, proč ne, rád pózuje, fotí se i natáčí, je to taková naše gaučová primadona, tak bude náš maskot.


Takže přátelé a kamarádi, my máme maskota Rizika, který nás už několik dnů provází Facebookem a Instagramem TLC Kids a máme z toho obrovskou radost.


Myslím, že jsem se naučila, že je hezké ukazovat naši práci, ale také věci a situace, které nás umí potěšit. A co hlavně, jsem pyšná na svou rodinu, která je "fakt hustá"!





132 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page