top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Jazykový trenér k vašim službám!

Když jsem začínala před pětadvaceti lety podnikat v oblasti vzdělávání, byly na znalosti i výuku jazyků kladeny daleko menší nároky. Člověk, který ovládal základy a dokázal jakžtakž komunikovat, byl hvězda. Dnes už je perfektní znalost minimálně jednoho cizího jazyka naprostou samozřejmostí. Stejně tak se proměňují nároky i očekávání našich zákazníků a já chci být vždy o pár kroků napřed.

Inspirovala jsem se v zahraničí a od září uvádíme na český trh naprosto ojedinělou službu TLC Language Trainer pro všechny, kteří chtějí svého zaměstnavatele či firmu reprezentovat na špičkové úrovni.

Staré dobré přísloví praví, že je těžko na cvičišti, lehko na bojišti a já sama vím, o čem mluvím. Ať už jste majitelé firem, ředitelé společností nebo manažeři, určitě uvítáte našeho jazykového trenéra. Jsou totiž chvíle v oblasti byznysu, prezentace i společenské reprezentace, na které vás běžný jazykový lektor nedokáže předem dostatečně připravit.

Language Trainer je totiž vaším odborným partnerem, který vás připravuje na komunikaci v cizím jazyce v jednotlivých situacích. Dokáže vás stínovat na poradách nebo při telefonních hovorech, dát vám zpětnou vazbu, intenzivně s vámi trénovat přípravu na návštěvu zahraničního partnera či investora nebo korigovat prezentaci tak, aby vaše jazykové znalosti odpovídaly vašemu know-how i postavení.

Jazykový trenér je vám plně k dispozici, zná náplň vaší práce i firemní terminologii a je časově flexibilní, věnuje se vám osobně, ale dokáže zkorigovat i vaši písemnou komunikaci nebo prezentaci do druhého dne.

Stále ale zůstává trenérem, který vaše jazykové znalosti i dovednosti posune o stupeň výše.

V České republice tato služba doposud neexistovala, ale vy už budete vědět, na koho se obrátit. Nároky na pracovní výkon, osobní rozvoj i další vzdělávání se neustále zvyšují a ten, kdo dokáže své myšlenky, vize a projekty sebevědomě prezentovat minimálně v jednom cizím jazyce, je zase o krok napřed.

49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page