top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Jsem stavbyvedoucí našeho domova

aneb Jak se stavěl náš sen



Mám pocit, že se to stalo v mém minulém životě. Je to už strašně let, co jsem začala podnikat. Moje podnikatelská cesta byla trpká, těžká, mnohokrát jsem to chtěla vzdát, protože jsem prostě už nemohla, ale podařilo se mi překonat všechny překážky, postavit TLC na nohy a budovat firmu, které se daří. Proto jsme se také několikrát stěhovali.

Když jsem hledala novou adresu a nový domov pro TLC a dostala nabídku ke koupi jednoho z pater v novém projektu budovy AZ Tower, který byl teprve v návrzích, považovala jsem to za šílený nápad. Ale pak mi jeden moudrý člověk řekl: “Ty přece neděláš kompromisy, ty chceš vždycky to nejlepší. Pro firmu, pro tvoje lidi, pro zákazníky. Tak i firmě dej ten nejlepší domov.”

Měl pravdu. A tak jsme počítali, jestli si takovou obrovskou investici můžeme dovolit. Sice to bylo s rizikem, ale rozhodla jsem se, že to za to stojí. Protože podnikám s dlouhodobou vizí a jsem věrná svému podnikatelskému snu.

Oznámila jsem to ve firmě a začali jsme plánovat, vymýšlet, budovat. Byl to pro mě neuvěřitelně náročný rok života, protože jsem byla stavbyvedoucí našeho vlastního patra, které jsem zakoupila jako hrubou stavbu, a všechny ostatní práce jsme realizovali s našimi vlastními dodavateli. Vzpomínám na ty časy velmi ráda, protože teď jsme tady doma a je tady dobře nejenom nám, ale i našim hostům, studentům i obchodním partnerům.

A u srdce cítím, že to bylo dobré rozhodnutí.





101 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page