top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Naši experti mají za sebou první úspěchy

Mám velkou radost, že se naplňuje myšlenka projektu TLC Experts. Smyslem jejího vzniku bylo to, aby zákazníci dostávali všestrannou pomoc a dokázali jsme jim komplexně podat pomocnou ruku. V praxi se prokazuje, že kombinace znalostí i profesních a životních zkušeností jejích členů je tou největší hodnotou. Každý má svou specializaci, ale zároveň celý tým spolu komunikuje, sdílí informace, diskutuje a hledá to nejlepší řešení.

Máme za sebou už tři velké zakázky a aktuálně spolupracujeme s belgickou společností, která nás na jaře požádala o pomoc s fungováním české pobočky, protože si uvědomuje odlišnost českého prostředí, legislativy i kultury.

Hodně času jsme věnovali vstupní analýze, abychom pochopili, co je předmětem i cílem pomoci. Výsledná pomoc nakonec spočívala v kombinaci analýzy zaměstnanců., abychom rozpoznali ty, kteří jsou nositeli know how a jejichž talent i potenciál se dá rozvíjet, a ty, co pro firmu zásadním přínosem nejsou. Tato personální stránka byla řešena na místě naší expertkou Lucií Haluškovou a závěry její analýzy byly základním východiskem pro další projekty v personální oblasti.

Změny se týkaly také produktivity a efektivity, proto se do našeho týmu zapojil expert Milan Bezdíček, který je specialistou na nastavení produktivity právě ve výrobních firmách.

A protože o celém procesu je nutné vhodným způsobem informovat zaměstnance, byla v našem týmu i Blanka Fišerová, která měla na starosti vnitřní komunikaci. Připravené projekty je zapotřebí také umět vhodně odkomunikovat, proto jsme využili potenciálu naší školitelky Dany Bezákové, která se specializuje na vzdělávání ve výrobních společnostech. Jejím úkolem bylo tentokrát poskytnout školení komunikace změn a komunikaci s podřízenými.

Angažovanost celého realizačního týmu je absolutně nadstandardní, pracujeme i o víkendech, komunikujeme, sdílíme informace, podklady, zhodnocujeme jednotlivé kroky. Na čtyři měsíce jsme se stali specializovaným, živým oddělením ve firmě našeho zákazníka a intenzivně jsme komunikovali v rámci celé společnosti a díky tomu se projekt realizuje v souladu s plánovanými harmonogramem a přináší dokonce i mnohem větší hodnoty, než které byly plánovány. Zákazník od nás získá nejen výsledný realizovaný projekt, ale i další hodnoty, které se budou hodit pro jeho budoucí rozvoj.


81 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page