top of page
  • Obrázek autoraTaťána

S koncem roku rekapituluji

Pomalu se blíží konec roku a já se snažím připomenout si každý důležitý okamžik. Vyhodnocuji své kroky a chválím se, nebo si nadávám. Nikdo totiž dopředu nedokáže s jistotou říct, zda jeho rozhodnutí budou přínosná a realizovatelná i v budoucnosti. Proto jsou sebereflexe a rekapitulace velmi důležité.

Přemýšlím nejen nad sebou, ale také nad TLC, mou rodinou, kterou tvoří zaměstnanci i spolupracovníci. Chci mít jistotu, že jim poskytuji vše, co mohu, a že i já sama splňuji jejich očekávání. Nejde jen o zvyšování platu, ale především o vzájemnou komunikaci, přátelskou atmosféru a pocit, že jsme na jedné lodi, která pluje stejným směrem.

Nejpozitivnější rozhodnutí pro mne v letošním roce bylo to, že jsem zrušila svoji ředitelskou kancelář, která byla příliš vzdálená, a přesunula jsem se blíž k open space. Vnímám tak daleko intenzivněji atmosféru a naladění spolupracovníků, což mi přináší větší pocit sounáležitosti. Navíc tento krok výrazně podpořil týmového ducha.

A protože chci, aby se naše rodina TLC rozrůstala, napadla mne myšlenka, jak vytvořit novou divzi. Ale víc prozradím až v novém roce.



77 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page