top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Taťána Marie byla jako jediná žena nominovaná na titul EY Podnikatel roku 2019 Jihomoravského kraje

Taťána Marie byla jako jediná žena nominovaná na titul EY Podnikatel roku 2019 Jihomoravského kraje


Co na to říká?


Bylo to pro mne obrovské překvapení. Opravdu nikdo z nás 8 nominovaných podnikatelů nevěděl, že bude vysloveno jeho jméno. Když moderátor řekl, že mezi nominovanými je jediná žena, nečekala jsem, že vysloví „paní Taťána Marie Nepustilová, společnost TLC“


Když jsem stála na pódiu vedle významných podnikatelů jako je pan Libor Musil, Oliver Dlouhý, a dalšími, byla jsem poctěna a hrdá na to, jak silná firma a značka TLC je.


Každý nominovaný podnikatel se krátce představoval. Co jste zmínila vy?


Netušila jsem, že budu hovořit k plnému sálu planetária. Takže můj proslov byl spontánní a naprosto upřímný. Řekla jsem, že TLC je vzdělávací agenturou. Že našim posláním je vzdělávání dospělých i dětí. Protože znalosti a vědomosti jsou klíčové, základem pro budoucnost rozvoje nejen našeho kraje, ale celé naší české země.


Jak jste si užila večer po vyhlášení?


Musím říci, že celý večer byl úžasný. Doprovázel mne můj kolega, pan Marek Matula, ředitel TLC Kids. Je pro mne nové, nebýt na věci sama. Společně tvořit, sdílet, i společensky reprezentovat. Osobně mne velmi potěšilo, jak téma vzdělávání ostatní zajímá a vnímají jeho důležitost. Hovořili jsme s mnoha podnikateli a podnikatelkami, bylo to příjemné a inspirující.


174 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page