top of page
  • Obrázek autoraTaťána

TLC Kids

Děti, děti, děti, mám je všude kolem sebe a stále mi to nestačí! 😊Vlastně jsem přesvědčená, že pomoc dětem je mým životním posláním. V jakékoliv podobě. A proto si to teď tak užívám. Připravujeme TLC Kids pro letošní rok. A je to prostě paráda! Umíme toho dětem tolik dát. Buší mi srdce a usmívám se, když píšu tyto řádky.


Je to úžasný pocit. Cítím, že toto je začátek něčeho nového, smysluplného, co je důležité nejen pro mého syna a děti v SOS vesničce, ale pro všechny děti v naší zemi. Musíme jim pomoci komunikovat. Odstranit bariéry, aby měli v životě stejné šance jako děti z Německa, Rakouska nebo Francie. Máme dobré školství. Ale jazyky prostě potřebují pomoc. Nestačí, že děti umí slovíčka, naše děti potřebuji komunikovat, mít sebevědomí a nebát se. Angličtinu milovat a užívat si každé příležitosti, kdy mohou tímto jazykem mluvit.


Jsem přesvědčená, že vzdělávání je ten nejdůležitější základ, který umíme dětem do života dát. Proto už téměř rok intenzivně pracujeme, diskutujeme, tvoříme a vlastně žijeme angličtinou pro děti. Oslovila jsem naše rodilé mluvčí a všichni jsou z našeho konceptu výuky nadšení. Každý chce pomoci. A tak vznikají nová témata pro školy i pro soboty, kdy si děti přijdou „zažít angličtinu“. Kupujeme pomůcky a odměny, dokonce budeme část věcí nakupovat v Anglii a Americe, aby vše bylo „originál“. No úžasné! Sama jsem nadšená. Už jsem velká holka, dospělá žena. Škoda. Za nás nic takového nebylo a vždy, když vidím jak jsou děti na naší angličtině šťastné, slyším smích a pak zářící oči, říkám si, že chci taky. Možná jednou uděláme dobrodružný sobotní den v angličtině i pro dospělé, aby nám to nebylo líto, ale teď to chci dopřát našim dětem.


Tak co vy na to říkáte? Jak se vám líbí naše dítě TLC Kids? Chtěli jsme, aby to vše, co považujeme za důležité, tam bylo. Tak nám držte palce, je to fuška, ale vím, že to stojí za to!


23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page