top of page
  • Obrázek autoraTaťána

TLC Kids nabízí zážitky

Aktualizováno: 18. 7. 2019

Intenzivně pracujeme na novém projektu a v rámci divize TLC Kids nabídneme zážitkovou angličtinu pro děti. Něco výjimečného a zábavného, čím určitě nadchneme nejen děti, ale i vás - rodiče. Každý den teď rozpracováváme témata a program jednotlivých zážitkových dní. 

Když jsem se zmínila před synem Honzíkem o dobrodružné honbě za pokladem, která se celá bude odehrávat v angličtině, hned se nadchnul a měl zájem se přihlásit. Byl zvědavý a ptal se mne na hodně věcí. Nejvíc ho zaujalo, že bude v malé skupince do šesti dětí, takže lektor či lektorka se bude moci věnovat každému z nich. V závislosti na tématu prožijí jeden den nových dobrodružství, her i soutěží. Bonusem bude určitě společný piknik, kupa zážitků, nová řátelství i dárečky na památku. To vše je pro něj velmi lákavé.

Já se na náš nový projekt dívám také z pozice maminky.  Miluji svého syna, ale mít volný čas v sobotu nebo v průběhu podzimních či jarních prázdnin, je pro mne příjemný bonus. Stihnu masáž, wellness s kamarádkami, budu mít čas pro sebe a oba si vlastně ten den užijeme. Budu zároveň vědět, že můj syn zažívá něco nového a zároveň se učí anglicky tím nejpřirozenějším způsobem.

A to se mi na tom nejvíce líbí, že děláme něco pro děti a zároveň i pro jejich rodiče. A protože jsme praktičtí, budeme naši zážitkovou angličtinu nabízet ve dnech, kdy děti nejdou do školy, ale rodiče musí do práce.

Já i Honzík se moc těšíme, na konci srpna bude vše hotovo a připraveno. Věřím, že TLC Kids přinese dětem hodně radosti i zážitků a angličtinu si díky tomu zamilují! 









33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page