top of page
  • Obrázek autoraTaťána

Ženy hledající svou správnou cestu

Na mém blogu píši, že jsem žena, která už myslí i na sebe, jsem podnikatelka i mentorka a vím, že jsem na správné cestě, dělím se o své zkušenosti i zážitky.

Uvědomuji si, že mnoho dalších žen hledá vlastní jedinečnou cestu, ale potřebují pomocnou ruku. Potřebují s někým hovořit o tom, jak zkombinovat pracovní i soukromý život, slyšet názor někoho zkušeného, moudrého i úspěšného, který je dokáže pochopit, podpořit, motivovat a pojmenovat jejich vlastní životní cíle, priority i sny…

Pro mne je program Equilibrium právě tím správným začátkem, kdy můžeme všechny ženy, toužící po vykročení na správnou cestu, podpořit a stát při nich, dokud nás budou potřebovat.

Já sama jsem mentorkou již několik let a nyní po slavnostním zahájení s ředitelkou Britské obchodní komory Marcelou Černochovou i prvním workshopu s Evou Shaw vnímám motivaci i nadšení všech žen, které se rozhodly aktivně pracovat na vlastním rozvoji. Těší mne, že jsem mohla být u rozšíření programu v rámci Jihomoravského kraje a ženská síla i podpora se šíří i do dalších krajů.  Těším se společně s našimi mentees na vše, co nového a inspirativního nám celý rok přinese, ať už se jedná o individuální formu mentoringu, nebo skupinové workshopy.

Je to nepopsatelná energie, která ženy povzbudí a motivuje k tomu, aby směřovaly dál.

Já sama jsem nadšená a když jsme se loučily, říkala jsem, že mám velkou radost, že se do programu zapojily, protože věřím, že na konci budeme jedna velká Equilibrium rodina. A příště se s vámi už podělím o některý z osobních příběhů, těšte se!



131 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page